Trustpilot
GRATIS verzonden vanaf €99BE/ €140NL
3x per week verzonden
Ophaling mogelijk in Kortrijk

La maison victor / editie 3 mei-jun 2022 La maison victor / editie 3 mei-jun 2022
La maison victor / editie 3 mei-jun 2022 La maison victor / editie 3 mei-jun 2022
La maison victor / editie 3 mei-jun 2022
Leren in de lente Oefening baart kunst. Het is een waarheid als een koe. Maar ze is slechts gedeeltelijk waar, want wat je ook nodig hebt is ... kennis. Door nieuwe dingen bij t leren zul je...
€ 9,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Variatie: La maison victor / editie 3 mei-jun 2022
Aantal: 
Bestellen
 

Leren in de lente

Oefening baart kunst. Het is een waarheid als een koe. Maar ze is slechts gedeeltelijk waar, want wat je ook nodig hebt is ... kennis. Door nieuwe dingen bij t leren zul je pas echt grote verbeteringen zien in het resultaat.

Daarom deelt onze nieuwe naai-juf Marieke Bauw haar naaikennis voortaan in elke editie van La Maison Victor. Met veel liefde en begrip voor je frustraties doet ze al haar geheimen uit de doeken. In het vorige nummer lieten we jou al met haar kennismaken. Nu is het tijd voor het echte werk, met als eerste thema: 10 slimme tips voor starters. Al mag ik voor mezelf spreken dat ook ervaren rotten wat hebben aan Mariekes tips. Neem nu deze oneliner, die iedereen boven zijn naaitafel moet hebben hangen: "Het maakt niet uit wat de ander maakt of hoe vlug die werkt. Het is jouw proces, jouw hobby en jouw me-time."

In dit nummer straalt de lente je tegemoet. Ben je klaar om een nieuwe reeks blouses, tops en T-shirts voor jezelf te maken? De broeken mogen weer strak en liefst zo kleurrijk mogelijk!

Onze merken

Contactgegevens

Bezoek onze winkel:
Wild van Stof bvba
Zwevegemsestraat 97
8500 Kortrijk

t 056 22 40 71
shop@wildvanstof.be

BTW BE 0845 605 418

Over 'Wild van Stof'

Wild van Stof is de online stoffenwebshop van Soldeur uit Kortrijk. Katoen, jersey, badstof, joggingstof, flanel, nicky velours, ribfluweel, biais, fantasielinten, knopen, vlieseline, flockfolie, boordstof, kamsnaps, naaigarens ...

We hebben alles wat je nodig hebt om creatief aan de slag te gaan! 

Ontvang onze nieuwsbrief

©2018 Wild van Stof bvba